ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Компанія «NOWWAPP» LCC, яка зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України (далі - «Noww») приймає на себе зобов’язання стосовно захисту персональних даних всіх Користувачів , які зареєструвалися у мобільному додатку Noww або на сайті now-app.com У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Політика») встановлено порядок здійснення Noww обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Noww з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у користувача щодо практики захисту персональних даних.

  1. Загальні положення. 

Встановлюючи Додаток Noww або реєструючись на сайті www.noww-app.com, Користувач погоджується з цими Правилами і надає дозвіл Додатку Noww на збір, зберігання, використання, обробку та розголошення своїх персональних даних відповідно до цих Правил та законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах». Ці Правила дійсні з моменту реєстрації користувача в Мобільному Додатку Noww.

  1. Збір, обробка та використання персональних даних про користувача.

Під час реєстрації Користувачі повинні надати Noww необхідну інформацію для створення або редагування свого облікового запису: ім'я користувача, емейл адреса, дата народження та номер телефону. Окрім цього, і за умови наявності дозволу від Користувачів, Noww збирає дані, пов'язані з місцем перебування користувачів, включно з географічним розташуванням їхнього комп'ютера або мобільного пристрою в режимі реального часу.

Натискаючи кнопку «Зареєструватися», Користувачі з та погоджуються з Політикою конфіденційності.

Користувачі після завершення процесу реєстрації отримують доступ до свого облікового запису та можливість змінювати свої дані.

Користувачі зобов'язані надавати правдиві та точні дані. Окрім цього, Користувачі несуть відповідальність за будь-які втрати або збитки, які можуть бути завдані Noww або будь-якій із її дочірніх компаній чи третім сторонам у результаті того, що надана інформація виявиться неправдивою, неточною, застарілою або недійсною.

Noww може використовувати персональні дані користувача для:

- для забезпечення безперебійного функціонування нашого сайту або додатку, а також надання Вам інформації; - для відповіді на Ваші питання; - для надання Вам послуг технічної підтримки; - для внутрішнього аналізу і досліджень, ідентифікації тенденцій використання продукту з метою поліпшення нашого мобільного застосування, сайтів; - для відправки Вам Push-повідомлень, але тільки в межах, дозволених чинним законодавством або зазначених Користувачем.

-для інформування Користувача про новини та акції за допомогою відправки SMS або емейл сповіщень.

відомості про геолокацію мобільного пристрою Користувача (у випадку надання дозволу на такі дії Користувачем в Додатку);

  1. Розголошення персональних даних. 

Noww може розкривати персональні дані, якщо:

- Додаток Noww отримав відповідну згоду Користувача; - Додаток Noww надає персональні дані своїм партнерам, дочірнім компаніям, агентствам і субпідрядникам, іншим третім особам з метою, для якої ця інформація була зібрана;

- Noww може використовувати загальну інформацію та статистичні дані (інформацію, яка не містить персональних даних котрі можуть ідентифікувати Користувача) та надавати її третім особам;

- є необхідними для дотримання умов чинного законодавства України; - необхідні в рамках кримінального провадження та / або судового процесу в такому випадку сервіс Noww розголосить інформацію, що має значення для розслідування, а саме: ім'я, місце проживання, поштовий індекс, номер мобільного телефону, електронну адресу, дату народження, дані про покупки; - випливають з суті законних вимог органів державної влади.

  1. Файли Cookie

Деякі з наших сайтів і мобільних додатків використовують файли Cookie. Це невеликі текстові файли, які сайт відправляє на Ваш комп’ютер з метою запису Ваших дій в мережі. Такі файли можуть використовуватися нашими сайтами та додатками для збереження Ваших переваг при користуванні нашими сайтами та додатками, для поліпшення деяких аспектів роботи наших сайтів і додатків, для запису Ваших дій в мережі, а також для надання Вам персоналізованої реклами та інших матеріалів. Ви можете відключити використання файлів Cookie в меню параметрів браузера, однак в цьому випадку деякі функції наших сайтів або додатків можуть бути недоступні.

  1. Відмова від розсилки.

Користувачі мають право відмовитися від отримання будь-яких рекламних матеріалів щодо послуг, які надаються через сервіс Noww.

  1. Користувач має право:

- знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

- на доступ до своїх персональних даних;

- отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

- пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

- пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

- на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

- звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

- застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

- вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

- відкликати згоду на обробку персональних даних;

- знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

- на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

  1. Заключні положення.

-Noww може в односторонньому порядку змінювати або оновлювати цю Політику. Будь-які зміни або доповнення до цієї Політиці вступають в силу з моменту їх публікації у відповідному розділі Додатку або на сайті.

- Якщо Користувач продовжує використовувати Додаток після внесення змін до Політики, він погоджується з внесеними до неї змінами.